El Campus Professional de la UVIC-UCC participa al Saló de l’Ensenyament en format virtual

Com que el Saló de l’Ensenyament previst per al març passat no va poder obrir les portes arran de l’estat d’alarma provocat pel coronavirus, ara la seva organització ha optat per reconvertir la fira en un esdeveniment virtual, que es podrà visitar del 20 al 24 de maig. La UVic-UCC també hi tindrà presència en línia per explicar-hi la seva oferta formativa de graus, cicles formatius de grau superior, màsters i postgraus, i per assessorar els visitants a través d’un xat.

En aquesta edició peculiar, el Saló ha passat a anomenar-se FiraCampusVirtual, una plataforma en línia que engloba Ensenyament i Futura. Un cop el visitant hi entri, podrà bescanviar, si ja la tenia, la seva entrada al Saló per una landingpage que li demanarà que l’empleni amb el seu perfil. En aquest cas, se li retornarà el 50% del preu de l’entrada. Si encara no la tenia, caldrà adquirir-la al preu de 4 euros. El pagament de l’entrada dona dret a accedir a la plataforma durant tots els dies que duri la fira i a qualsevol hora.

La plataforma en línia conserva la mateixa distribució de la fira. Així doncs, un cop s’hi accedeix, el visitant entrarà en una pàgina que li donarà accés als pavellons, a un servei d’orientació i a un infostand, que ajudarà el visitant a informar-se sobre el funcionament de la fira virtual. Aquí també s’hi trobarà informació sobre els horaris dels expositors i l’agenda de totes les activitats virtuals que es portaran a terme mentre duri la fira.

La UVic-UCC tindrà presència al pavelló 1, des d’on oferirà informació dels graus; al pavelló 2, per informar sobre els cicles formatius de grau superior; i al pavelló de Futura, des d’on informarà dels màsters i postgraus. A cada pavelló la Universitat hi serà amb un estand virtual en què hi haurà informació general sobre la institució, l’oferta acadèmica, catàlegs, vídeos i adreces d’interès. Mentre duri la fira hi haurà un xat obert des d’on s’aniran resolent els dubtes que els visitants puguin plantejar.

Aquests dies també té lloc la Fira Guia’t de la ciutat de Granollers on la UVic-UCC també hi té presència significativa a través de taules de testimonis alumnes i exposant la seva oferta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>