Campanya d’FP 174 graus

Us volem informar que el Govern ha posat en marxa una campanya de publicitat, sota el lema Un gir de 174 graus. Té per objectiu millorar la percepció i ampliar el coneixement que es té de la Formació Professional Inicial, incloent-hi la modalitat dual; la Formació Professional per a l’Ocupació de les persones aturades i la Formació Professional Contínua.

El Govern fa una aposta clara per potenciar aquests estudis i aconseguir una major implicació i coresponsabilitat de tots els agents socials i econòmics vinculats, especialment en l’FP dual.

La campanya vol posar de manifest que l’FP és una opció de qualitat, flexible i innovadora. L’FP permet la formació al llarg de la vida, essent la millor via per adaptar-se a les necessitats actuals i de futur del mercat laboral.

Un dels principals objectius de la campanya és arribar a la mitjana europea en implantació de l’FP dual de cara al 2022. Això suposaria un 30% sobre el total dels alumnes de segon curs.

Us facilitem el video d’aquesta campanya així com els cartells de promoció.

Volem felicitar-vos per la vostra feina de cada dia, gràcies a vosaltres aconseguirem assolir aquests nous reptes a l’FP dual.

 

Equip coordinació FP dual

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>