Acte 12 de març: Empoderem la Formació Professional

L’Institut Rocagrossa som un centre de referència a Catalunya en la formació per a l’exercici de les professions de l’esport. Oferim cicles relacionats amb les activitats físiques, els esports i l’animació socioesportiva. El proper dijous, dia 12 de març, a l’Hotel Evenia Olympic Resort de Lloret de Mar, hem organitzat un acte on tractarem un objectiu clar: donar a conèixer l’FP Dual.

La formació en alternança i dual combina l’aprenentatge en una empresa amb la formació acadèmica, augmentant la col·laboració entre els centres de formació professional i les empreses, en el procés formatiu dels alumnes. A Catalunya es vol prioritzar aquest model educatiu en que l’empresa assumeix responsabilitats de formació i així adapta aquesta a les seves necessitats amb l’objectiu final de millorar l’educació rebuda i fer-la més útil al sistema productiu, millorant així l’ocupabilitat dels joves.

Us adjuntem el díptic amb els horaris de l’acte. La jornada s’iniciarà a les 9h del matí i finalitzarà a les 14h. En aquest acte estan convidades totes les empreses vinculades a l’activitat física i l’esport, així com els hotels de la província de Girona, per continuar generant un vincle entre empresa, el nostre alumnat i el centre educatiu.

També pot assistir qualsevol docent que estigui interessat en rebre informació sobre els temes de la jornada.

Enllaç d’inscripció:

https://forms.gle/KZiDoRn4He7geV2WA

Contactarem des de l’INS Rocagrossa amb les persones interessades

Moltes gràcies

Empoderem la formació professional (3) (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>