Accions d’impuls a la formació professional dual

Avui, s’ha publicat al Portal de Centre la convocatòria d’assignació de fons cofinançats pel Fons Social Europeu, adreçada als centres educatius dependents del Departament d’Educació que imparteixen, o preveuen impartir, cicles formatius de formació professional inicial mitjançant la modalitat de formació dual.

Sol·licitud de participació i termini

Termini de presentació de sol·licituds:  fins al 26 de març de 2021​

La directora o director de l’institut ha de sol·licitar la participació en aquesta convocatòria, aneu 👉 Accés a la sol·licitud.  Cal triar el codi d’acció 406, emplenar el formulari de la plataforma i annexar el document d’argumentació.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç    👇👇👇👇👇👇

NOTA: En el cas de necessitar aclariments o resolució de dubtes respecte als criteris d’assignació dels imports o a les despeses elegibles pels recursos assignats, podeu adreçar-les per correu electrònic
a l’adreça: gestioeconomicafp.educacio@gencat.cat

2 comentaris

 1. Anna

  Bon dia!
  Com podria fer l’ inscripció al curs de formació dual? L’enllaç per fer-la no em dona l’opcio a entrar ni a escriurem per accedir. Tinc el document del centre més els cursos però no trobo com enviar-ho i estic molt interessada en fer el curs dàdministració i dimecres 24 acaba.
  moltes gràcies!

  1. M. DEL CARMEN CAPARROS MARTINEZ Autor de l'article

   Bona tarda,
   He vist que has fet un comentari a l’article que va dirigit al centres educatius, que volem participar a una convocatòria per demanar ajuts destinats a impulsar l’FP dual, no és cap enllaç d’inscripció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>