ACTIVITATS DEL MES DE JUNY

 

Aquests dies del mes de juny les nenes i nens d’Educació Infantil hem fet activitats ben variades.

Cada dia l’hem dedicat a un tema diferent: activitats de cuina, artístiques, construccions amb capses, ciència amb aigua, instruments, jocs de taula, etc

Ens ho hem passat d’allò més bé!

Si voleu veure les fotos cliqueu aquí

SORTIDA FI DE CURS

El divendres 4 de juny els nens i nenes de l’escola vam fer la sortida de fi de curs.

L’alumnat d’Educació infantil i Cicle inicial vàrem anar fins una platjeta del riu Ter propera al poble on vam poder remullar-nos els peus. Les alumnes de Cicle mitjà vam anar en bici fins a Viladasens on vam esmorzar i després vam anar a dinar a Diana. I Cicle superior vam fer una bibicletada fins Gaüses per visitar Pastura Bosc.

Si voleu veure les fotos dels diferents cicles, cliqueu aquí.

SEGUIM AMB ELS OFICIS

Dins del Projecte dels Oficis, els nens i nenes de Cicle inicial hem pogut conèixer de primera mà una persona que treballa en cada sector. Per començar, i com ja us vam explicar, vam visitar la Ramaderia Sant Jordi del primer sector. Aquestes darreres setmanes hem anat a la Fusteria d’en Marc Feliu (segon sector) i hem rebut la visita de la periodista Carme Vilà (tercer sector).

Si voleu veure les fotos, cliqueu a l’enllaç.

CANTÀNIA

El dia 31 de maig l’alumnat de Cicle superior vam anar a l’Auditori de Barcelona a interpretar l’espectacle musical Cantània, que en aquesta edició s’ha titulat “Virtual”. Durant tot el curs hem estat aprenent les cançons de l’obra i també els diferents moviments escènics de les diferents peces. A l’Auditori vam representar l’espectacle davant de les nostres famílies acompanyats d’una magnífica orquestra.

Cliqueu aquí per a veure les fotos i els vídeos.

TROBADA DE CORALS

Les alumnes de cicle mitjà hem participat a la XVIII Trobada de Corals d’Infantil i Primària. Aquest any les cançons de la trobada han estat relacionades amb “La Carta de la Terra”, una declaració internacional de valors i principis que pretén construir una societat global, justa, sostenible i pacífica.

Tot i que la trobada ha sigut en format virtual, ens ha agradat molt participar-hi i esperem poder-ho fer de manera presencial la pròxima vegada.

Aquí teniu un enllaç on podreu veure totes les actuacions.

SORTIDA A TORROELLA

El dia 12 de maig l’alumnat de Cicle inicial va fer una sortida a Torroella de Montgrí.

Durant el matí vam fer una activitat d’observació de rastres i vàrem aprendre a llegir la natura. Després de dinar vam visitar el Museu de la Mediterrània on vam descobrir diferents aspectes de les terres, animals i la gent que envolten la mar Mediterrània.

Podeu clicar aquí per a veure les fotos de la sortida.