Instal·lacions

En total, el centre té una superfície construïda de 3.096,01 metres quadrats.

La construcció consta de dues edificacions –una per a educació infantil i una per a educació primària- que es distribueixen en forma d’U. Aquestes edificacions inclouen 20 aules ordinàries, a banda de les aules específiques com són l’espai polivalent, l’aula de música, l’aula d’experimentació, l’aula d’acollida i aules per a poder desdoblar grups. El centre compta també amb un gimnàs de 230 metres quadrats.

A la planta baixa, s’ubiquen les aules d’educació infantil, dues aules de Primària, l’espai TAICA, l’aula de música, l’aula d’experimentació, l’aula de la foscor, l’administració, la consergeria, els despatxos de direcció, la sala de mestres i el menjador/cuina.

A la primera planta es troben les aules de primària, l’aula d’acollida, l’espai polivalent i altres espais on es realitzen desdoblaments i l’educació especial.

A l’exterior hi trobem la zona d’esbarjo, format per dos patis diferenciats; un per a Infantil i l’altre per a l’alumnat de Primària. Aquest darrer té una zona zona tranquil·la amb taules i una pista per a practicar esports.