Salut-Escola

Us adjuntem la carta de la consellera de Salut i del conseller d’Educació amb les mesures extraordinàries de salut per evitar els possibles brots de Covid a les escoles i l’annex amb “Altres recomanacions i procediment d’actuació”.

Carta Famílies

Annex

Aprofitem per enllaçar-vos el canal Salut/Escola

Vine a conèixer la teva aula!

Com cada any, us convidem a venir al centre per tal de tenir el primer contacte amb el/la vostre/a tutor/a i conèixer l’aula.
EXCEPCIONALMENT, aquest curs, aquesta visita es farà de manera esglaonada. Cada grup estable tindrà assignat un dia i una hora concreta per accedir… Llegeix més»

Benvinguts/des!

Benvinguts i benvingudes al nou curs 2020-21!

Per tal de tractar informacions sobre el funcionament d’aquest curs us avancem, tal i com us vam informar, que les reunions d’inici de curs es portaran a terme de forma telemàtica, la setmana del 7 al 10 de setembre.

En breu, el tutor/a del/la vostre/a fill/a, farà arribar al correu corporatiu de l’alumna/e @escolasantpau.cat la seva presentació i l’enllaç de la reunió. Les famílies que sou noves d’aquest curs ho rebreu al vostre correu.

BON ESTIU!

Us informem que l’escola romandrà tancada.

Ens retrobem al setembre amb molta empenta, ganes i il·lusió! A carregar piles!

Que passeu un bon estiu😊

 

Carnaval 2020

Ahir vam acomiadar el Carnestoltes. Després d’una setmana de festa i disbauxa toca tornar al seny. Han estat uns dies de molta diversió i de culminació del treball que hem fet durant setmanes. Com sabeu, el tema central d’aquest carnaval era el del nostre eix… Llegeix més»

Jornada de portes obertes. 10 de març

Us informem que dimarts 10 de març, de 9 a 11h. aproximadament, es portarà a terme la jornada de portes obertes a l’escola.
Us recomanem que accediu als vídeos dels diferents espais i/o activitats que oferim en el nostre centre, els podeu trobar en aquest Llegeix més»

Taïca

Benvolgudes famílies,
Des de l’escola es continua apostant per l’expressió artística ja que considerem que és un aspecte molt important dins del creixement integral dels alumnes.
Com sabeu, i comptant amb els recursos dels que disposem, TAICA s’ofereix des de P4 fins a Cicle Mitjà. Per aquest… Llegeix més»

Reunions d’inici de curs

Benvolgudes famílies,
Per tal d’iniciar el primer contacte informatiu sobre aquest nou curs i per la conveniència que representa que les famílies participin de prop en el procés educatiu, us convoquem a la reunió de grup que es celebrarà, amb el/la vostre/a tutor/a, a l’escola en… Llegeix més»

Carta de benvinguda

CARTA DE BENVINGUDA 
Benvingudes/ts,
Ja tornem a ser a les portes de l’inici d’un nou curs escolar. L’escola està preparada per rebre els artistes que amb els seus estris, la seva il·lusió i la seva creativitat pintaran l’espai escolar donant-li vida i trobaran la manera per en… Llegeix més»

Comença el curs 19-20

Benvolgudes famílies,
Acabat el període estival desitgem que tingueu un bon inici de curs.
Us recordem que l’inici de les classes d’aquest curs 2019-20 és el dijous 12 de setembre.
El proper divendres dia 6 de setembre des de les 9 fins a les 11 del… Llegeix més»

Bon estiu!

Benvolgudes famílies i alumnes,

Els mestres, personal P.A.S i l’Equip Directiu us volem  desitjar un molt BON ESTIU!!!

Ens retrobem el proper dia 12 de setembre per iniciar el nou curs amb moltes ganes i forces renovades.

TAICA 2018-19

El  camí recorregut durant aquest curs per Taïca, la nostra Ítaca, ha sigut important , més ample frondós i exuberant que altres anys.
Disposar d’un espai més gran ens ha estimulat i ajudat a poder moure’ns amb més aire, més ordre i més disponibilitat.
El fet de… Llegeix més»

Projecte PATI

El passat dissabte 1 de juny vam fer la segona acció de pati amb l’ajuda d’un grup de famílies que es van organitzar per poder participar en el projecte PATI de l’escola Sant Pau. Us deixem unes imatges de la trobada i us animem a seguir col·laborant.

Moltes gràcies!