El mes d’octubre al menjador de l’escola Palau d’Ametlla hem fet un viatge per la comarca d’Osona.
Hem tingut l’oportunitat de visualitzar els indrets més coneguts d’aquesta comarca i també d’experimentar el plaer de la seva gastronomia.
Els alumnes de 5è i 6è van elaborar i tastar postres tradicionals de la zona i els alumnes de 2n i 3r van conèixer l’ofici d’apicultor de la mà de CASAB, un centre d’activitats sobre les abelles i la biodiversitat ubicat a Extremadura. CASAB ens han fet una xerrada interactiva i ens han parlat sobre la importància de sensibilitzar a la població per la conservació dels pol·linitzadors i per a la protecció del medi ambient.
Els alumnes d’Infantil i 1r han conegut un dels oficis pioners de la zona, la ramaderia, i amb l’ajuda de 3r i 4t, hem entès quina és la diferencia entre les granges d’origen intensiu/extensiu i com afecta el consum massiu de carn al nostre planeta.
Ha estat un octubre ple d’activitats i aprenentatge també a l’espai de migdia.