Música Educació Infantil Cicle Inicial Cicle Mitjà Cicle Superior SIEI English TAC

_______________________________________________________________________

Visita la nostra PÀGINA WEB

WWW.ESCOLAOLIVERA.cat

_________________________

PREINSCRIPCIONS CURS 21-22

PREINSCRIPCIONS@Escolaolivera.cat

_________________________

INFORMACIÓ COVID

CANAL SALUT (coronavirus)

Per a notificar incidències COVID i més informació:

covid@escolaolivera.cat

_________________________

Pla d’organització per a l’obertura al setembre

Escola L’Olivera – Curs 2020-2021


Els protocols van canviant seguint les indicacions del Departament de Salut

_________________________

CS – Visita d’una escriptora cabrilenca, Isabel Franc

Aquest curs, l’alumnat de Cicle Superior hem tingut l’oportunitat de conèixer el procés de creació d’un llibre. Això ha estat possible gràcies a la Isabel Franc, una escriptora cabrilenca.

La Isabel ens ha presentat Sansamba, una novel·la gràfica escrita per ella mateixa i il·lustrada per Susanna Martín. El llibre tracta sobre una història personal viscuda per la Isabel. Una història sobre una gran amistat que en un principi semblava impossible.

Per poder apropar-nos a la seva història, la Isabel ens va regalar un exemplar del llibre a cadascú. Després de la xerrada, vam tenir l’oportunitat que ens el signés i ens escrivís una dedicatòria.


Cliqueu sobre la imatge per veure més fotografies.

Volem agrair a la Isabel el seu entusiasme i generositat per compartir el seu treball amb nosaltres. Moltes gràcies, Isabel!

2nA – sortida al poble espanyol.

Les nens i els nens de 2n A vam anar al poble espanyol a veure una exposició de dinosaures, que era el nostre projecte. L’exposició ens va encantar, i vam aprofitar per fer una volta per el poble espanyol i veure com treballaven el cuir i l’argila.  Ens ho vam passar molt bé!!

CS – Sortida esportiva al Club Tenis Cabrils

El divendres dia 11 de juny, els nens i nenes de 5è i 6è vam fer la sortida esportiva al Club Tenis Cabrils.

Vam sortir de l’escola a les 9 del matí amb el material necessari i preparats i preparades per viure un dia ple d’esport i emocions.

Quan vam arribar a les instal·lacions del club, ràpidament ens vam distribuir en les diferents activitats: tenis, pàdel, jocs cooperatius, aquagym i piscina. En cadascuna de les activitats vam poder adquirir noves tècniques i consells gràcies als monitors del Club.

Abans de tornar cap a l’escola vam tenir una gran alegria. Les mestres ens van sorprendre amb un deliciós i refrescant gelat.

Cliqueu sobre la imatge per veure més fotografies de la jornada.

1r – Sortida Cronopis

Les nens i els nens de 1r vam anar a l’espai lúdic de circ on vam fer activitats d’acrobàcies, vam poder saltar a un matalàs elàstic… i ens vam posar a la pell de les persones que fan circ per uns instants. Va ser molt divertit i ens ho vam passar d’allò més bé!

 

5è – Excursió a Can Putxet

El dimecres 26 de maig, els nens i nenes de 5è vam anar d’excursió a Can Putxet (Sant Celoni) on vam fer diferents activitats de lleure i esportives.

Després esmorzar cada grup ens vam dirigir a fer les activitats:

  • Gincama groga: aquesta activitat consistia a superar diferents proves inspirades en el programa de televisió “humor amarillo”. Vam fer moltes proves, però una de les que més ens va agradar va ser la que consistia a intentar fer caure a un company o companya amb l’única ajuda d’una barra de porexpan.


  • Cursa d’orientació: en equips de 4 o 5 vam  haver de trobar totes les fites que marcava el mapa, seguint l’ordre establert.

  • Paintball: en aquesta activitat ens vam dividir en dos equips. L’objectiu del joc era superar l’equip rival eliminant als jugadors i jugadores. Per aconseguir la victòria vam haver de treballar en equip i cooperar.

Vam acabar el dia molt cansats i cansades però amb la felicitat d’haver viscut una gran jornada. Cliqueu aquí per veure més fotografies.

Alumnat de 5è.

2n- soritda esportiva CRONOPIS

Les nens i els nens de 2n vam anar a l’espai lúdic de circ on vam fer activitats d’acrobàcies, vam poder saltar a un matalàs elàstic… i ens vam posar a la pell de les persones que fan circ per uns instants. Va ser molt divertit i ens ho vam passar d’allò més bé!

I després vam poder anar a la platja a esmorzar i a remullar-nos. Vam acbar el dia la mar de bé!

2n B – Visita al volcà Santa Margarida

Aprofitant que a l’assignatura de medi hem estat treballant els volcans, les nenes i els nens de 2n B, vam anar a passar el dia a Olot, conretament vam anar a veure el volcà Santa Margarida. Allà vam poder observar el seu cràter i la seva petita ermita, també vam investigar i trobar l’estil de pedres volcàniques que hi havia, i el seu l’entorn natural. Tot això, ho vam poder dibuixar i plasmar.

 

2n – Projecte dels volcans

Després d’haver estat treballant aquest tercer trimestre el tema dels volcans, les seves parts, les seves característiques, i demés, les nenes i els nens de 2n durant aquesta setmana han estat presentant els projectes dels seus volcans, que han estat súper creatius!