5è- Xerrada sobre nutrició

Avui a 5è hem tingut la gran sort que la Conchi Garcia, especialista en nutrició, vingués a l’escola a informar-nos de quins són els hàbits de nutrició saludables per cuidar el nostre organisme. Hem descobert que la piràmide alimentària es va crear l’any 1970 i que, actualment, s’ha substituït pel plat saludable. La xerrada ha estat molt entretinguda! La Conchi ens ha despertat molta curiositat sobre el tema… i no podíem deixar de preguntar coses! Conchi, moltes gràcies per tot, hem passat una estona genial i hem après molt!!

P3, P4 i P5 – Sortida a la platja

Els nens i nenes d’Educació Infantil vam anar a la platja de Premià de Mar. Primer vam esmorzar i després vam jugar amb uns tobogans i estructures que hi havia. També vam jugar amb la sorra, amb pales i galledes, i vam buscar petxines.
No ens vam banyar perquè l’aigua estava molt freda. Ens ho vam passar molt bé, tot i que el sol va sortir només una estoneta.

Creació amb el Patatuf

Després d’aprendre i  ballar la dansa Patatuf, per parelles, han creat la seva pròpia coreografia i entre tots hem ballat un “nou” Patatuf.
Aquest n’és el resultat! Felicitats!

 

3r i 4t- Robòtica amb Bee-Bots i Pro-Bots

Els nens i les nenes de Cicle Mitjà vam fer activitats de robòtica amb Bee-Bots i Pro-Bots. Havíem de programar-los i es movien segons les ordres que tenien. També vam fer una versió on-line dels Bee-Bots per anar practicant. Va ser molt interessant, havíem de trobar solucions en petits grups.

3r i 4t- Sortida esportiva al Búlder Planet

Els nens i les nenes de Cicle Mitjà vam fer una sortida esportiva al Búlder Planet de Mataró. Allà vam escalar en diferents parets de diverses dificultats. Vam fer una competició com si fossim participants de les Olimpiades de Tokio i alguns nens van arribar a la final on havien d’intentar creuar escalant tota una paret d’un costat a l’altre.Tot seguit, tots junts vam anar a la platja a dinar i jugar i ens vam menjar un gelat!

P5A: VISITEM LES PERRUQUERIES DE CABRILS

ELS NENS I LES NENES DE P5A SOM LA CLASSE DELS PERRUQUERS I DE LES PERRUQUERES I PER AIXÒ HEM ANAT A VISITAR LES PERRUQUERIES DE CABRILS.
LES PERRUQUERES ENS HAN ENSENYAT COM ES RENTEN ELS CABELLS, COM ES TALLEN, COM ES TENYEIXEN, QUINES GAMES DE COLORS FAN SERVIR PER TENYIR…
EN UNA DE LES PERRUQUERIES ENS HAN PENTINAT POSANT-NOS GOMINA O FENT-NOS ONDULACIONS EN ELS CABELLS.
HA ESTAT UNA GRAN EXPERIÈNCIA. ENS HO HEM PASSAT GENIAL