Un dia a Collserola

Aquest 28 de novembre hem anat a un lloc magnífic, el pantà de Vallvidrera. Primer hem anat a l’estació del FGC, el Baixador de Vallvidrera. Allà hem conegut els que serien els nostres guies i hem anat caminant fins el torrent de Sauró, una petita riera que estava contaminada de bosses de plàstic i ampolles.

Al voltant del torrent hi ha molts arbres, com la falsa acàcia, que no són autòctons. Després, seguint un camí ple de fang hem parat a la casa del guarda del pantà, una caseta de totxos pintada de rosa pàl·lid (molt bonica). Allà hem esmorzar en unes taules de pícnic.

Al cap d’una estona ens hem aturat a la passarel·la, una mena de plataforma de fusta on es poden escoltar i veure els ocells. Nosaltres hem vist un bernat pescaire a la vora de l’aigua, molt quiet i immòbil.

Després d’haver fet unes fotos ben maques hem anat a la cua del pantà, on hem pogut observar unes mostres d’aigua, en les quals hi havia puces d’aigua, uns insectes que són la prova de que no està contaminada.

Recomanem aquesta excursió a totes les persones a les quals els agrada la natura i els espais oberts.

Paula i Lucas (6èB)

Imatges 6è B

Imatges 6è A

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>