Taller: “Hi ha bromes que no fan gràcia”

El dies 5 i 12 de desembre, membres de l’equip “Enruta’t” van venir al curs de 5è a fer-nos un taller sobre el bullying i sobre que “hi ha bromes que no fan gràcia”.

Els objectius eren conèixer què és el bullying, com i perquè es dona i que podem fer per prevenir-ho. També reflexionar sobre les diferents posicions que podem adoptar davant una situació de bullying. I per últim, posar èmfasi en el poder de les persones espectadores o grup tant per reproduir com per frenar les situacions d’assetjament.

Vam fer diferents dinàmiques, role-plays, vam parlar de situacions viscudes o que coneixíem i vam representar situacions relacionades amb el tema.

Aquestes dinàmiques ens van ajudar a prendre consciència de les conductes que poden ser una broma i les que no ho són, dels efectes negatius que poden tenir per a tots els implicats i de la necessitat d’actuar ràpidament per acabar amb les actuacions de rebuig o assetjament.

En aquest enllaç teniu les imatges de les sessions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>