Taller d’intel·ligència emocional (3r)

 

Els roures i les alzines hem fet un taller per treballar les emocions.

Primer ens vam presentar i vam fer un joc amb un dau . Cada cara representava una emoció. L’havíem de tirar i explicar algun moment en el que havíem sentit aquesta emoció. Per exemple si sortia la por, explicàvem un moment en el que havíem sentit por. Per exemple un dels nens, l’altre dia, pensava que el meu avi s’havia de morir, però resulta que es sentia malament i es va recuperar.

Hem aprés moltes coses:

-Com reaccionem quan sentim diferents emocions. Per exemple quan estem contents ens sentim molt bé. Quan estem tristos ens sentim malament i volem estar sols.

– Hem aprés a reconèixer les diferents emocions, a partir de diferents jocs.

També hem jugat a un altre joc . La monitora deia una emoció i l’havíem de representar fent l’estàtua.

En un altre joc, fèiem dos grups, les persones d’un grup havien d’agafar un objecte d’una caixa i donar-lo a una persona de l’altre grup que no en tingués cap. La persona que rebia l’objecte portava un antifaç i l’havia de tocar, olorar, etc… Això produïa diferents emocions. Ens podia agradar, desagradar, provocar fàstic…..

Recomanem fer aquest taller de nou el proper curs, amb els nens i nenes de tercer perquè hem sentit emocions que no sabíem reconèixer i també perquè és molt divertit.

Entrant al següent enllaç podeu veure més fotografies.

Els alumnes de 3r

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>