Taller de valors cooperatius (5èB)

Estem avançant en la nostra cooperativa i una tècnica de l’Ajuntament ens va fer un taller, per explicar-nos els valors cooperatius.

El 27 de Novembre va venir la Isabel per fer-nos el taller. El primer que ens va dir va ser què és una cooperativa: una cooperativa és una pinya ( equip ) que s’ajuden els uns als altres.

Després ens va mostrar a la pantalla unes imatges i una d’elles era un cercle on sortien tots els valors cooperatius, com per exemple: respecte, equip, passió, integritat, tolerància, qualitat, intuïció, confiança, amabilitat, responsabilitat i consideració.

Més tard vam fer una activitat en parelles: entre nosaltres ens vam explicar què podíem aportar a la cooperativa i vam sortir a la pissarra per compartir les nostres opinions sobre aquests valors. També ens va dir què era el millor de ser una cooperativa i nosaltres vam pensar que el millor és treballar en equip i respectar-nos.

Som el departament de publicitat i el departament de disseny i creativitat.

Membres del grup:  Laura, Sara, Kilian, Carla, Martin, Candela, Ahmed i Josune.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>