Les Cireres investiguem: On està el tros que li falta a la lluna?

Les Cireres fa setmanes, un dia de pati qualsevol, van trobar la lluna al cel. Però que li passa?, si només hi ha un tros! i a més és dia!

Després de fer diverses hipòtesi vam decidir investigar-ho.

Al llarg d’aquestes setmanes, acompanyats per la Valentina, la primera dona astronauta, hem viscut i descobert moltes coses plegats: La lluna sempre hi és al cel, no desapareix de dia, i a més dóna voltes a la Terra, el planeta on vivim nosaltres. A vegades no la veiem sencera perquè la Terra li fa ombra a mida que es mou. Hem conegut les diferents fases de la lluna així com que fa molts anys, la primera vegada que algú va trepitjar la lluna, va deixar la seva petjada a aquella terra tan especial i diuen els experts que encara hi és, perquè a la lluna no hi ha vent. També hem descobert que els astronautes es preparen molt pels seus viatges i que necessiten un vestit ben especial, entre d’altres coses, perquè a la lluna no hi ha oxigen i no es pot respirar.

Aquí teniu un recull imatges d’aquest procés que ha resultat tan especial i enriquidor per a tots i totes les Cireres.

Finalment hem acomiadat a la Valentina simulant el nostre viatge a la lluna, ha estat una experiència molt significatica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>