La piscina torna amb força

” La piscina torna a ser l’esport preferit dels alumnes de la Sínia. Els mestres han decidit que els nens i nenes tinguin l’oportunitat de continuar fent fins a sisè aquesta activitat. Va molt bé, sobretot per aquells que no tenen la sort de poder practicar aquest esport a les extraescolars. 

Fer natació és molt bo per treballar la resistència, fer fort el cos i també perquè és un moment en el que ens hem d’esforçar molt per superar-nos.

Aquí us deixo amb algunes imatges de com de bé ho passen els meus companys”

Pau Úbeda (6è de primària)

” Avui no podem nedar perquè estem malalts, però hem vingut a la piscina i ens han donat la feina de ser reporters per explicar-vos què farem aquí i per què es tan important aquest esport. 

Els dos primers dilluns de piscina ens han fet fer proves de nivell i així sabran què ensenyar-nos i també ens han deixar jugar a la piscina petita. 

No hi ha molta gent a la piscina quan estem nosaltres, s’està molt tranquil. L’aigua està templada i s’està molt bé dins. Diuen que aprendre’m a nedar millor i que ens anirà molt bé per treballar la nostra resistència. Segur que ens ho passarem molt bé. “

Ían Garcia i Asier Collado (3r de primària) 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>