Som finalistes del concurs del “Gust per la lectura”.

Els nens de quart, cinquè i sisè de l’escola han quedat finalistes del concurs  “Gust per la lectura”. Un concurs que es celebra anualment i al qual es presenten escoles de tot Catalunya.

L’alumnat va llegir “Qui estima els vells”, un llibre de Ricardo Alcántara. A partir de la seva lectura van fer un treball escrit on explicaven com eren els personatges i quina relació tenien amb la protagonista.

Tot seguit, amb l’ajuda del treball, van començar a fer un guió per un programa de televisió. Aquest programa consistia en un debat entre els personatges del llibre tot recollint la personalitat i el caràcter de cada protagonista. Aquest programa conjuntament amb el treball ha estat seleccionat per la final que tindrà lloc el proper dia 7 al Caixa Fòrum a Barcelona. Una final a la qual assistirem els nens, famílies i mestres de l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>