Hola famílies,

Estem molt contents d’anunciar-vos que dins del context de la setmana BIO a l’escola, el projecte “Vivim el món rural” de la nostra escola ha estat guardonat amb el Primer Premi “Escola Agricultura i Alimentació Ecològica”.

Es tracta d’un premi creat per la Generalitat de Catalunya (Departaments d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Educació i Territori i Sostenibilitat) i l’Associació Vida Sana.

L’objectiu del Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica és el de reconèixer i incentivar la realització de projectes i línies de treball dels centres educatius de Catalunya destinats a promoure el coneixement de l’agricultura i l’alimentació ecològiques i especialment dels seus valors socials, econòmics i ambientals, tant entre el propi alumnat del centre com també cap al conjunt de la comunitat educativa i el seu entorn, en concordança amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Gràcies a tota la comunitat educativa per fer-ho possible. Sense vosaltres no haguès estat possible.

Enllaç del video de presentació del projecte:
Enllaç a l’article a la web del Centre de Recursos Pedagògics de la Segarra:
https://serveiseducatius.xtec.cat/segarra/portada/1r-premi-escola-agricultura-i-alimentacio-ecologica-2020/

 

JA TENIM DISPONIBLE PER A VOSALTRES EL DOCUMENTAL DE L’ESCOLA

FEM PSICOMOTRICITAT

Ens agrada molt anar a fer psicomotricitat.de
La paraula “psicomotricitat” integra les interaccions cognitives, emocionals, simbòliques i sensoriomotrius en la capacitat de ser i d’expressar-se en un context psicosocial. La Psicomotricitat, així definida, ocupa un paper fonamental en el desenvolupament harmònic de la personalitat. Partint d’aquesta concepció… Llegeix més»

FEM FANG I JOCS COOPERATIUS

A la comunitat de les Guitarres vam experimentar amb el fang, el vam tocar, aplanar, picar, mullar i moltes coses més!
Aquí teniu una mostra de com ens ho vam passar de bé!
També hem començat a jugar amb jocs cooperatius.
Cliqueu damunt de la imatge per veure… Llegeix més»

DESCOBRIM ELS REGLETS

Els reglets són un excel·lent material per treballar els nombres naturals i les seves operacions, es poden fer estimacions de càlcul, experimentar, descobrir relacions entre nombres, …
Els reglets numèrics de Maria Antònia Canals es caracteritzen pel fet de constar de tres caixes (reglets, quadrats i… Llegeix més»

FEM LA NOSTRA PLASTELINA

Tots i totes tenien ganes d’embrutar-se les mans, i quina millor manera que fent la seva pròpia plastilina per després poder fer diferents formes com animals, objectes, elements de la natura,…
Quins artistes!!!
ÀLBUM FOTOGRÀFIC (P3)
https://photos.app.goo.gl/6eX5ApSvoRkwAzfV8
ÀLBUM FOTOGRÀFIC (P4-P5)
https://photos.app.goo.gl/p44ayEfHr9ffEWLU6
QUÈ CAL?
3 GOTs DE FARINA
1 GOT DE SAL
4… Llegeix més»

SUPORT VITAL BÀSIC : TALLER AMB L’ALBA

Moltes gràcies Alba per acompanyar-nos en aquest programa educatiu de “Suport Vital Bàsic”.
Gràcies per ensenyar-nos la cançó i les imatges tan clares i entenedores.
L’objectiu principal de l’activitat és que l’alumnat aprengui coneixements bàsics gradualment (teòrics i pràctics), adaptats a cada edat, relacionats amb què és,… Llegeix més»

MOMENTS A LA COMUNITAT DE PETITS

Moments interessants, estones de remoguda, connexions amb la creativitat individual, mirades que observen el moment de cada infant, descoberta de materials i propostes per acompanyar. 
Cliqueu damunt de la imatge per veure l’àlbum fotogràfic.

FEM NEU ARTIFICIAL

Ja que no ens ha nevat i estem a l’hivern, hem provat de fer neu a la classe. Ha estat molt divertit.Ens encanta tocar-la i jugar amb ella.
Cliqueu damunt de la imatge per veure l’àlbum fotogràfic.

ESPAI ORNITOLOGIA

Aquest segon trimestre iniciem un nou espai per tal de viure experiències amb la diversitat d’ocells de Ponent. En aquest espai podrem gaudir del nostre entorn natural i descobrir com els ocells intervenen en el nostre món rural. En aquestes setmanes hem iniciat el disseny… Llegeix més»

experimentar + jugar + imaginar = CRÉIXER!

Amb l’experimentació s’aprèn de forma activa. És molt important i necessari: manipular, experimentar, assajar i cometre errors; d’aquesta manera, l’infant a través dels sentits, va establint relacions, pot comprovar el que es capaç de fer, reflexiona sobre les accions que ha realitzat, intentant cercar, amb… Llegeix més»

ENS AGRADA MOLT FER PROPOSTES

Després de l’adaptació a la comunitat de xics comencem a fer propostes d’aula.
Ens encanta descobrir nou material i nous reptes per a nosaltres.
Cliqueu damunt de la imatge per veure l’àlbum fotogràfic.

FEM PINTURA

A la comunitat de xics ens agrada experimentar amb els colors.
Fem barreges i surten colors màgics. Hem pintat amb rodets i colors.  Cliqueu damunt de la imatge per veure el recull fotogràfic.