LLISTAT DE SOL·LICITUDS DE PREINSCRIPCIONS

A continuació podeu consultar la llista de sol·licituds de preinscripcions al nostre centre i l’ensenyament pel qual s’ha fet la petició, amb el barem provisional a data de 19/04/21. Si detecteu alguna errada en la puntuació teniu fins el dia 26 per reclamar.

Per altra banda el dia 5 de maig sortirà el número de desempat i el dia 7 la llista de sol·licituds ordenada per assignació de places.

Preinscripció escolar del 15 al 24 de març

Ja ha començat la preinscripció escolar. Tots els alumnes nascuts el 2018 ja poden formalitzar la preinscripció. Per més informació podeu consultar els vídeos dels enllaços;

 

Per veure la zona a la que pertanyeu cliqueu el següent enllaç;

http://www.manresa.cat/web/escoles_proximitat/

Per fer l’IdeCat mòbil;

https://www.youtube.com/watch?v=qqiw3Jv9lHE

I si necessiteu ajuda per tal de formalitzar-la, truqueu a l’escola i us donarem un cop de mà.

 

 

 

PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR

Novetats:

 • A partir d’aquest curs totes les sol·licituds són en format telemàtic, per tant, no hi ha la possibilitat de full de preinscripció en paper.
 • No cal lliurar cap documentació presencialment al centre educatiu que indiqueu en primera opció.
 • Hi ha dos tipus de sol·licitud:
  • Electrònica: cal identificació digital
  • Suport informàtic: sense identificació digital

Què em cal per omplir la sol·licitud?

 Hi ha dues opcions:

 1. SOL·LICITUD ELECTRÒNICA: Mitjançant certificat digital, com DNI electrònic, Cl@ve, idCat, etc. Si no es disposa de cap certificat, us en podeu generar un de forma fàcil, l’idCat Mòbil, us expliquem com:

Cal complir els requisits següents:

 • Ser major de 16 anys
 • Disposar de DNI/NIE/Passaport/Doc identificador d’un país de la UE o targeta de residència comunitària
 • Disposar d’adreça de correu electrònic i un telèfon mòbil a efectes d’identificació i contacte
 • Targeta sanitària per la teva identificació

Accediu a l’adreça https://idcatmobil.seu.cat/ i trobareu les instruccions pas a pas de com fer-ho.

Per utilitzar l’idCAT Mòbil només cal introduir el número de document d’identitat i el número de telèfon mòbil en el web on calgui identificar-se electrònicament per fer un tràmit. Tot seguit es rep un missatge al telèfon, que conté una clau d’accés per introduir-la en el web. En aquest cas, al tràmit de sol·licitud de preinscripció.

Una vegada identificats, caldrà entrar el número d’identificació de l’alumne/a a RALC que us proporcionarà l’escola on està matriculat per poder recuperar les seves dades personals i acadèmiques, omplir les preferències i enviar la sol·licitud. En la majoria de casos no caldrà fer res més ni adjuntar cap tipus de documentació, donat que s’haurà fet l’intercanvi de validació de les vostres dades amb totes les administracions implicades.

 1. SOL·LICITUD EN SUPORT INFORMÀTIC: Caldrà identificar l’alumne/a amb el seu núm. d’Identificació d’alumne i omplir el formulari, a l’enviar-ho es farà l’intercanvi de dades amb les administracions implicades i adjuntar escanejada o fotografiada la documentació d’identificació i filiació (DNI, llibre de família, etc), juntament amb la que al·legueu a efectes de barems i que no s’hagi pogut validar.

Puc presentar dues sol·licituds a dos centres diferents per uns mateixos estudis?

 No, en cap cas. S’ha de presentar una sola sol·licitud i indicar-hi per ordre de preferència els diferents centres als que us interessa inscriure la vostra filla o fill.

Si tinc dubtes omplint la sol·licitud on em puc adreçar?

 Podeu posar-vos en contacte telefònic amb el centre que escolliu inscriure el vostre fill o filla en primera opció, en horari d’oficina, i us ajudaran a complimentar el procés.

Com puc saber els criteris pels barems i la seva puntuació?

 Trobareu tota la informació sobre criteris, calendari i la resta d’informació respecte el procés de preinscripció a la pàgina web

https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici

INFORMACIONS I/O RECOMANACIONS:

– Tenir fotografiada o escanejada la documentació en el mateix dispositiu des d’on es fa la sol·licitud.

– El codi de centre del nostre centre és 08075244, el necessitareu per indicar a quin centre voleu preinscriure-us.

– Demaneu al vostre centre actual el Núm. d’Identificació de l’alumne a RALC per poder lligar la sol·licitud al seu expedient acadèmic i personal.

– Cenyiu-vos al calendari establert, lliurar la sol·licitud o la documentació fora de termini us fa perdre tots els drets d’adscripció amb el risc que això comporta de quedar-se sense plaça al centre.

Procés de preinscripció escolar

El calendari de la preinscripció per al curs escolar 2021/22 és el següent:

 • Del 15 al 24 de març de 2021 el segon cicle d’educació infantil i primària.

La sol·licitud es farà de forma telemàtica amb el suport necessari per a aquelles famílies que no disposin de mitjans.

Teniu tota la informació respecte a la preinscripció als següents enllaços:

Educació infantil: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/infantil-3-6/inici/

Educació primària: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/primaria/inici

Jornada de portes obertes

Aquest any la jornada de portes obertes serà el dissabte dia 13 de 10 a 13 hores. Per tal de poder-hi accedir cal demanar cita prèvia al telèfon de l’escola 93 624 66 49.

Pel que fa a la normativa;

 • Organitzem els grups de visita de manera que s’eviti la presència simultània de famílies de grups diferents en els centres abans, durant i després de cada torn.
 • Grups de fins a 10 persones, acompanyades per un màxim de 3 persones del centre.
 • Preferentment a l’aire lliure i si ha de ser en un espai tancat, ha de tenir totes les finestres obertes.
 • No es podrà lliurar cap documentació en paper.

UN ANY MÉS, COL·LABOREM AMB LA MARATÓ!

El curs passat vam preveure per avui mateix la matinal de la Marató que fèiem cada any per recaptar diners i col·laborar en la investigació, en aquest cas, del COVID19.

Malgrat no podrem realitzar l’acte tal com el teníem previst, AMPA i escola us proposem una alternativa… Esperem que us animeu a col·laborar!!!

 

 

SETMANA DE LA SALUT A L’ESCOLA

Hola famílies!

La setmana passada a l’escola vam celebrar la Setmana de Salut i es van fer diverses activitats per treballar i conscienciar als infants de la importància de tenir uns bons hàbits.

Els nens i nenes de 5è van preparar per tots els infants de l’escola una gimcana a l’espai exterior amb proves per treballar bons hàbits relacionats sobretot amb l’alimentació i l’activitat física.  Així dimecres i dijous a la tarda cada grup bombolla va anar passant per les diferents proves plantejades i els nens i nenes de 5è a més d’organitzar-les es van ocupar de dinamitzar-les; va ser molt divertit!! Us deixem les fotografies a continuació:

https://photos.app.goo.gl/5NVSCBkUzj83c5kP6

https://photos.app.goo.gl/wk1BPVjJT1sqXYFJ6

A banda d’això, el divendres a la tarda a totes les aules es va treballar el Suport Vital Bàsic (SVB) amb propostes adaptades a cada edat.

Per acabar en alguns cursos de primària es va fer un Kahood amb preguntes relacionades amb les setmana de la salut: seguretat, hàbits, etc. Us deixem l’enllaç per si us ve de gust fer-lo a casa.

El Kahoot dels infants de primer i segon és el següent:

http://create.kahoot.it/share/suport-vital-1r-i-2n-sve-ccr/84a18fdc-dc42-4feb-88ec-1621c87ed52c

El de tercer i quart:

https://create.kahoot.it/share/suport-vital-3r-i-4t-sve-ccr/ddb96099-cc38-43c5-aee3-ab67427d3cbf

El de cinquè:

https://create.kahoot.it/share/duplicate-of-suport-vital-5e-i-6e-sve-ccr/8babefc6-a3c3-4a7d-94a1-241b963aba6a

 

Fins aviat i bones festes!

I LA FESTA DE BENVINGUDA???

Com cada curs, des de l’escola volem donar la benvinguda a totes i a tots els membres que s’uneixen a la nostra Comunitat Educativa! Nens i nenes de P3, nou alumnat, famílies, mestres, monitors/es de menjador… L’escola segueix creixent, i també creixen els projectes, il·lusions, perspectives de futur… Cada any s’enriqueix la seva identitat amb noves mirades i amb la complicitat del treball en equip!

Aquest curs la benvinguda us la donarem d’una manera una mica diferent… Esperem que gaudiu del nostre LIP DUB tant com ho hem fet nosaltres!

LLUMS, CÀMERA… ACCIÓ!

*Per veure el vídeo amb més qualitat, aneu a la rodeta de “configuració” i seleccioneu la resolució més alta!

CELEBREM LA CASTANYADA 2020!

Divendres passat vam celebrar la Castanyada a l’escola. Va ser un dia ple d’emocions, que va acabar amb una bona festeta al pati!

Aquí teniu el vídeo on podreu veure les danses que es van preparar els nens i nenes de P3 fins a 5è i que van mostrar-nos el dia de la festa. Esperem que el gaudiu!

Finalment, vam gaudir d’un bon berenar de castanyes i mandarines; amb la panxa plena vam acabar la tarda jugant, ballant i cantant totes i tots plegats!!! (Si cliqueu a la fotografia següent, se us obrirà l’àlbum sencer!)

VISCA LA CASTANYADA!!!

EXPOSICIÓ DE FRUITS DE TARDOR DISFRESSATS: XICS I PETITS.

Ja fa uns quants cursos que, quan s’apropa la Castanyada, a la Comunitat de Xics i Petits ens agrada disfressar fruits de tardor amb la família… i cada any és tot un èxit!

Dilluns els nens i nenes van arribar amb el seu fruit convertit en una obra d’art, amb un bon somriure, com si fos un tresor! Van exposar-los davant dels companys/es, el van dibuixar… i finalment van muntar aquesta exposició tan “xula” al passadís de l’escola. La tardor ens inspira molt… QUANTA CREATIVITAT!!!

Moltíssimes gràcies, famílies, per la vostra dedicació i gran col·laboració!


*Cliqueu a la foto per veure-les totes!

PLA ORGANITZATIU CURS 20-21

Benvolgudes famílies,

Ja tenim un peu al curs 20-21!

Us volem informar del Pla Organitzatiu actualitzat, encara que no es tracta d’una versió definitiva. L’anirem renovant en funció de l’evolució de la pandèmia i de la valoració de les actuacions portades a terme.

El podeu consultar clicant al següent enllaç: PLA CURS 20-21 actualitzat

SOM-HI!!! BON INICI DE CURS A TOTES I A TOTS!