EXTRAESCOLAR DE FUTBOL

Us informem que ja hem començat l’extraescolar de futbol pel curs 2021-22! Cada dimarts a la tarda els alumnes que s’han inscrit en aquesta activitat podran conèixer una mica més el món del futbol a través d’activitats, jocs i exercicis de 16:30h a 17:30h. Aquesta activitat tindrà una durada anual d’octubre a maig.

Us deixem un petit tastet del primer dia!

 

Dia de l’Educació Física al Carrer – Zumba Les Arrels

El dimecres 28 d’abril va ser el Dia de l’Educació Física al Carrer (DEFC) i vam pensar que seria molt divertit ballar ZUMBA tota l’escola, des de p3 fins a 6è de primària. Malauradament, aquell dia no ens va acompanyar el bon temps i, per aquest motiu vam haver d’aplaçar-ho. Finalment, el dia escollit va ser dimecres 26 de maig. D’aquesta manera, a continuació us adjuntem el vídeo perquè pugueu apreciar com s’ho van passar de bé! Va ser un gran matí, ple de somriures i amb molt de ritme gràcies a l’Elisabet que ens va ensenyar coreografies molt xules!

BEQUES DE MENJADOR ESCOLAR CURS 21-22

Us informem que el termini de presentació de les sol·licituds d’ajut individual de menjador escolar pel curs 2021-2022 s’estableix entre el 10 i el 31 de maig de 2021.

Aquí teniu els enllaços a:

1) Les BASES DE LA CONVOCATÒRIA D’AJUTS INDIVIDUALS DE MENJADOR ESCOLAR PER AL CURS 2021/2022,

2) LaNota informativa amb els requisits que estableixen les bases per poder ser beneficiaris d’un ajut de menjador.

 

Us recordem que podeu trobar també aquesta documentació a la web del Consell Comarcal

https://www.girones.cat/arees/ensenyament-cultura-turisme-catala-joventut-i-esports/ensenyament/ajuts-de-menjador/.

Els ciutadans hauran d’accedir al tràmit mitjançant qualsevol dels certificats digitals autoritzats (FNMT, tCat, Cl@ve, idCat mòbil, etc.). Sens perjudici que els alumnes de renovació, per aquest curs, encara tindran l’opció, sinó disposen de cap certificat digital, de sol·licitar CODI per fer la renovació de la sol·licitud.

GUANYADORS DEL CONCURS DE GRAFFITIS!!!

Els guanyadors i guanyadores del concurs de grafits estan ben contents i contentes. Els seus grafits serviran d’inspiració per pintar els blocs de formigó de davant de l’escola. Han obtingut un premi amb impressió en 3D xulíssim.

 

4t-5è A, GUANYADORS DEL CONCURS D’ENDEVINALLES DE RÀDIO S’COOL

Els guanyadors del concurs d’endevinalles proposat pels alumnes de 6è a Ràdio S’Cool ja té guanyadors! Són la classe de 4t-5è A, enhorabona!!! Si vols tornar a escoltar les endevinalles escolta el 2n Programa.

 

DIA DE LA DONA

Durant el dia de la Dona, 8 de març, i al llarg de la setmana, cada cicle ha treballat des de diferents perspectives la importància de la dona a la història: biografies, inventores, estereotips als contes… i així hem elaborat un arbre que dona fruits, dones que han fet història. Aquí les teniu: