Taller de robòtica

El dia 28 de Gener, els nens i nenes de 4t, 5è i 6è vam realitzar un taller de robòtica. Al taller vam aprendre a programar un robot. Ens van dividir en grups, a cada grup li van donar un paper amb la programació que havíem de copiar perquè el robot seguís les ordres i la vam realitzar.

Al finalitzar l’experiència nosaltres, els reporters, li vam fer unes preguntes  a la Nuri, la mestra de robòtica,  i als nens i nenes de 5é i 4t. La Nuri ens va expressar que la robòtica és una eina que ajuda des dels nadons fins als més grans de la casa, a part d’això també ens va dir que és molt possible que la robòtica fos el futur.

Una  nena de 5è ens va explicar que li va agradar el taller perquè ens van ensenyar moltes coses de la robòtica que no coneixia, com per exemple programar i, també ens va dir que a molts de nosaltres segurament en agradaria aprendre molt més. Per aquest motiu, l’escola està organitzant una extraescolar relacionada amb la robòtica.

IMG_6591[1] IMG_6595[1]

Autors: Marc Redondo i Valeria Lugo

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>