Curs 2020-21

 

Benvolgudes famílies des de l’escola estem preparant  l’inici de curs pel dia 14 de setembre del qual us anirem informant.

Esperem que hagueu passat unes molt bones vacances i estigueu amb moltes ganes i il.lusió per començar l’escola després de 6 mesos sense poder venir.

Els mestres ja ens hem posat a treballar per preparar el curs. Un curs que es presenta incert però en el que posarem moltes ganes per tal que sigui atractiu, emocionant com sempre i que seguiu aprenent de manera motivant i agradable.

Tenim el repte de fer l’escola el màxim segura possible, però estem segurs que entre tota la comunitat educativa ho aconseguirem, treballant plegats amb responsabilitat individual i col.lectiva.

Tenim diferents empreses treballant per tal de finalitzar les obres i poder gaudir de tots els nous espais.

Farem arribar un escrit  explicant com realitzarem l’inici del curs 2020-21, per on caldrà entrar cada grup, sortir, en quins  horaris…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>