Ajuts de menjador

 

 

 

 

 

Presentació de sol·licituds

Les sol·licituds es presentaran a través d’un formulari telemàtic adreçat a l’alumnat que estigui matriculat o preinscrit per al curs 2020-2021, en dos períodes de sol·licituds:

  • Període de sol·licituds de juny 2020: entre el 23 de juny i el 9 de juliol, ambdós inclosos. El termini per presentar les sol·licituds signades al centre amb documentació, si escau, és fins al 10 de juliol.
  • Període de sol·licituds de setembre 2020: entre el 7 i el 20 de setembre, ambdós inclosos. El termini per presentar les sol·licituds signades al centre amb documentació, si escau, és fins al 23 de setembre.

Fer la sol·licitud telemàtica

La sol·licitud es pot fer des de qualsevol disposotiu mòbil. Un cop emplenada la sol·licitud i enviada es generarà un resguard de la sol·licitud que caldrà  signar i lliurar al   centre amb la documentació que sigui necessària. Enguany no hi haurà sol·licitud en format paper.

Atenció: el formulari no funciona amb Internet Explorer!

Suport a les famílies

  • Full informatiu de la convocatòria 2020-2021, PDF Versión castellana, PDF
  • Per tal de donar suport a les famílies que no disposin de recursos per presentar la sol·licitud de manera telemàtica s’han habilitat diversos espais de suport:
    • Oficina d’atenció del Consorci d’Educació de Barcelona, Plaça Urquinaona,6  (atenció amb cita prèvia)
    • OME Sant Andreu, c/ Sant Adrià, 20 recinte Fabra i Coats  (atenció amb cita prèvia)
    • Telèfons d’assistència per a l’emplenament de la sol·licitud 667366863 i 638684531 (també es pot demanar cita prèvia per fer l’atenció telefònica)

Més informació a la pàgina web del Consorci d’Educació de Barcelona(cliqueu)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>