Flashmob

 

Amb motiu del Dia Internacional de la Discapacitat (3 de desembre), aquest proper dia 1 de desembre, tres entitats del barri de Sant Andreu (Centre Ocupacional Cordada; Centre Ocupacional Camí i TEB-Grup Cooperatiu), han creat una “Flashmob” per fer-nos ballar i moure tot el cos, reivindicant i donant visibilitat aquest col·lectiu amb musica, inclusió i acció social.

Com a Escola no hem dubtat mai a participar i ser actius d’aquest gran dia, i tal com fem cada any, durant aquest mes, assagem i preparem la cançó amb molta il·lusió.
Avui ens han visitat els ballarins del Centre Ocupacional Camí, on a més a més, de presentar-nos la coreografia, ens han deixat fer de periodistes durant una estona. Hem pogut saber de primera mà, que fan durant el seu dia a dia, on treballen, quines són les seves aficions i com han preparat aquesta festa tan i tan especial. Ens ho hem passat d’allò més bé i poder tenir-los a prop ensenyant-nos els diferents passos de la coreografia, ha estat d’allò més interessant.
Nosaltres no fallarem! I vosaltres? Voldreu venir a ballar el dia 1 a les 11.30 h a la plaça Orfila amb ells?
Aquí teniu un recull de l’estona que hem passat junts!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>