Cuinem amb l’Arlet i la Janna

L’Arlet i la Janna han compartit amb nosaltres una boníssima recepta d’un pa de pessic que van cuinar amb uns plàtans que s’estaven fent malbé. Super sa i fent un reaprofitament dels aliments, és genial!. Ja tenim ganes de fer-la a casa. Preneu nota del procès d’elaboració:

Ingredients

  • 250 g de plàtans madurs
  • 200 g de sucre
  • 4 ous
  • 1 polsim de sal
  • 70 g d’oli
  • 200 g de farina
  • 1 sobre de llevat en pols
  • Margarina
Preparació
          • Triturar els plàtans  amb el sucre i el polsim de sal 15 segons a velocitat 5.
          • Afegir els ous, batre durant 4 minuts, temperatura 37º, velocitat 3 1/2.
          • Afegir l’oli i barrejar durant 5 segons a velocitat 1 1/2.
          • Afegir la farina i el llevat y barrejar a velocitat 3 1/2 durant 10 segons .
          • Posem la massa a un motllo cobert amb margarina.
          • Amb el forn pre-escalfat a 180º, cuinar durant 30-40 minuts.

7 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>