L’Arlet i la Janna han compartit amb nosaltres una boníssima recepta d’un pa de pessic que van cuinar amb uns plàtans que s’estaven fent malbé. Super sa i fent un reaprofitament dels aliments, és genial!. Ja tenim ganes de fer-la a casa. Preneu nota del procès d’elaboració:
Ingredients
- 250 g de plàtans madurs
- 200 g de sucre
- 4 ous
- 1 polsim de sal
- 70 g d’oli
- 200 g de farina
- 1 sobre de llevat en pols
- Margarina
Preparació
- Triturar els plàtans amb el sucre i el polsim de sal 15 segons a velocitat 5.
- Afegir els ous, batre durant 4 minuts, temperatura 37º, velocitat 3 1/2.
- Afegir l’oli i barrejar durant 5 segons a velocitat 1 1/2.
Afegir la farina i el llevat y barrejar a velocitat 3 1/2 durant 10 segons .- Posem la massa a un motllo cobert amb margarina.
- Amb el forn pre-escalfat a 180º, cuinar durant 30-40 minuts.
Ummmm!! Quina bon pinta que té. Segur que estava boníssim! ?
Super cuineres!!!!!!!!
Uaaaauu quina pinta!!!! Sou unes cuineres fantàstiques!
I jo sense tastar ni un pessic!!!
Boniques, tot anirà bé!!
I jo sense tastar-ne ni un pessic!
Boniques, tot anirà bé!!
M’encanta la vostra recepta. Em posaré les piles i jo faré una com la vostra. Gràcies boniques. Petonets.
Nosaltres volem tambeeeeeé! El Manel i la Rafi diuen que també amb una miqueta de Bailey’s!!!