La capsa de la Tardor P5

Avui hem tingut una SORPRESA… la Ruth ha portat una capsa tancada. Què deu ser? Quant pesa? Oi, què és bonica? Què deu haver dins?

Finalment l’hem obert: estava plena de fulles, castanyes, pinyes… Amb lupes hem observat tot el que hi havia dins. Ha sigut molt interessant i hem descobert diverses característiques d’aquests elements de la tardor.

Per acabar hem dibuixat tot el que hi havia dins la capsa.

 

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

El proper mes de noviembre tindrem  “eleccions al Consell escolar”.

Què és el consell escolar?

El consell escolar és l’òrgan de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa en el govern dels centres.

Qui  forma el consell escolar?

El formen els representants de tota la comunitat educativa, és a dir, direcció, professors, alumnes, famílies, personal d’administració i serveis, representant de l’administració local i altres persones que el mateix consell consideri necessàries.

Quina és la funció del consell escolar als centres públics?

La funció principal del consell escolar és participar en la presa de decisions en relació amb aquells temes importants per al funcionament i l’organització del centre: el projecte educatiu, la programació general, la gestió econòmica, la resolució dels conflictes, les activitats extraescolars, l’horari lectiu, etc.

Per què és important que les famílies participeu en el consell escolar?

L’Escola  i les famílies compartim un objectiu: l’èxit social i personal dels fills. Les decisions que es prenen al consell escolar són claus per al funcionament i la millora del centre i, per tant, també per a l’èxit educatiu de tots els alumnes. És per aquest motiu que la participació i implicació dels pares en les eleccions al consell escolar és tan important.

És important que presenteu candidatures per poder triar els vostres representants.

 Participeu en les eleccions al consell escolar!!!!

  

Educació Infantil: anem al Caixa Forum

El passat divendres, 1 de juny, els/les alumnes d’Educació infantil vam anar al “Caixa Forum” de Barcelona. Ha estat la darrera sortida d’aquest curs que ja s’acaba.

Vam veure una obra de teatre titulada:”El Col·leccionista de Paisatges”. Vam estar en un teatre molt gran i ens va agradar molt la representació; va ser un espectacle molt variat: hi havia música en directe, vam veure l’art de la dansa, vam cantar una cançó… i diversos efectes especials que enriquien la representació.

Després vam dinar i vam anar a un parc al costat de les Fonts de Montjuïc, on vam poder jugar.

Els nens i nenes de P5, com que ja som els més grans d’infantil, vam fer un passeig fins a dalt de les Fonts, pujant i baixant per les escales mecàniques i podent gaudir d’unes vistes precioses de Barcelona.

P4 i P5: Experimentem!

Els nens i les nenes de P4 i P5 hem fet un taller molt divertit. Hem experimentat amb escuma d’afaitar…
Primer tots ens hem quedat molt parats mentre la mestra posava escuma sobre la taula.
Hem començat a tocar-la a poc a poc, primer els dits, després les mans, fins i tot hem començat a dibuixar i escriure el nom…
Ens ho hem passat superbé!