Reciclem amb les pastanagues!Experiment.

A la classe dels zoòlegs durant les últimes setmanes hem après moltes coses sobre les plantes, hem vist que són éssers vius sorprenents, hem conegut que algunes espècies no necessiten créixer amb una llavor, sinó que poden germinar a partir d’una petita part.

Ho hem experimentat amb les pastanagues. Hem vist alguns avantatges de fer créixer pastanagues sense llavor. Hem aprofitat una part de la pastanaga que normalment és de rebuig per portar a terme el nostre experiment. Alguns avantatges d’aquest experiment que ens hem adonat ha sigut que: a part de reduir rebuig que va a les escombraries, podem assegurar la procedència d’aquelles hortalisses que estem conreant.

Ha sigut un experiment molt senzill i a la vegada molt interessant! Hem après com donar una oportunitat a aquella part de la pastanaga que normalment va a les escombraries, és a dir la part superior. Hem vist com poden recréixer pastanagues en horts urbans, així reciclem i tornem a fer servir. Altres hortalisses que també funcionen, per si voleu continuar conreant són: la patata, la ceba, els alls etc… continuem reciclant?