Va de… castanyes i panellets!!

Quina setmana de festa i xerinola!!

Dimecres, els nens i nenes de 5è, els nostres estimats padrins, van venir a ajudar-nos a preparar els panellets i les paperines. Vam tenir temps també, de reviure i compartir tots plegats aquells moments de lectura tan i tan màgics.

Més tard, vam imaginar com serien els nostres panellets preferits, aquells que desitjaríem molt i molt poder-nos menjar. Van sortir coses molt sorprenents com un panellet-dinosaure de menta i maduixa, un panellet-pirata farcit de xocolata negra amb encenalls de xocolata blanca o un panellet-pallasso recobert de llaminadures. Els vam dibuixar i els vam exposar al plafó de la nostra classe.

I ja a última hora del matí, vam crear un memory amb castanyes i gomets i vam jugar a trobar les 10 diferències d’un dibuix que havia portat una companya de la classe.

I avui, quina emoció!

Ens ha vingut a visitar la castanyera! Li hem cantat un parell de cançons i ens ha repartit les castanyes ben calentetes a tots i totes.

Després de menjar-nos les castanyes i els panellets hem començat els tallers. Un d’ells ha estat pensar què ens agradaria afegir al voltant de la castanyera. Hem decidit que hi volíem dibuixar: arbres, flors, cases, edificis, un supermercat, núvols, el sol, ocells, nenes comprant castanyes, una avió i fins i tot hem pensat en la placa del carrer.

Un grup ha començat el mural, l’altre l’ha continuat i l’últim l’ha finalitzat.

Ha estat un bon treball en equip. Enhorabona Cicle Inicial!!!