Anem a la Fundació Miró

Com cada any, visitem la Fundació Miró per poder descobrir diferents exposicions i obres artístiques. Aquest curs, els Dinosaures ens hem pogut apropar una mica més al món del surrealisme coneixent a artistes com Lee Miller, però també al món de l’imaginari i dels somnis…

En arribar a la Fundació, ens van repartir uns carnets amb algunes de les imatges de les obres que veuríem al llarg de la visita i, també algunes parts o trets que es podien trobar als quadres com llavis, ulls, etc. Es tractava de què poguéssim observar les obres més atentament i fer d’exploradors. A més a més, havíem d’anar trobant criatures fantàstiques i… aquestes estaven per tot arreu!

Quan vam acabar la visita a la part interior del museu, i una vegada que ja havíem vist les pintures, les fotografies i les escultures que corresponien, va arribar el moment d’endinsar-nos en el nostre propi quadre. Vam anar als Jardins de Laribal i allà vam poder provar algunes tècniques que utilitzaven els artistes surrealistes que havíem treballat. Vam pintar ombres i vam utilitzar la tècnica del frottage, entre d’altres. Vam gaudir molt d’aquesta experiència!