Sortida a la Granja Natura de Navas

El passat 28 de març, els nens i nenes de la classe dels robots vam anar d’excursió juntament amb la classe de p5 a la Granja Natura de Navàs. Va ser un dia molt bonic on vam gaudir d’allò més. Quan vam arribar vam esmorzar per agafar forces abans d’anar a veure els animals.

Durant la primera part de l’excursió la monitora ens va ensenyar i ens va deixar tocar una iguana, un camaleó, un dragó, una taràntula (aquesta no la podíem tocar), una serp… En aquesta part de la sortida vam gaudir molt ja que vam veure animals que la majoria de nosaltres no havíem vist mai.

Una vegada vam veure tots aquests animals vam anar a donar de menjar a les cabres i a les ovelles. A alguns nens i nenes ens van espantar una mica, ja que les veiem molt grans, tot i així, no es van quedar sense menjar.

També vam anar a visitar als emús. Ens van sorprendre, tenien un coll llarguíssim. També els hi vam donar de menjar, però aquests no tenien gaire gana.

Desprès de veure els emús vam visitar una guineu i el Gran Duc. Ens van explicar que el Gran Duc es l’au nocturna més gran del món i que quan obre les seves ales pot arribar a fer més d’un metre i mig.

Un dels animals que més ens va cridar l’atenció va ser el Porc Espí ja que ens van sorprendre molt les seves punxes. Encara que no les vam veure desplegades vam poder observar que eren molt grans. Vam aprendre que aquestes punxes li serveixen per defensar-se.

Vam gaudir moltíssim visitant els animals i escoltant totes les curiositats que ens explicaven els monitors.  Aquí us deixem algunes fotos per que vosaltres també en pugueu gaudir.