Sortida al Museu Agbar de les Aigües

El passat més de novembre, juntament amb els companys/es de quart, vam anar a Cornellà a visitar el Museu Agbar de les Aigües.

Primer vam fer un recorregut per les seves instal·lacions, un antic recinte industrial situat sobre l’aqüífer del riu Llobregat i convertit actualment en un museu. A través del recorregut vam descobrir les màquines de vapor que es feien servir antigament per abastir d’aigua la ciutat de Barcelona i, que, a mesura que creixia la ciutat, necessitava cada cop més i més aigua. Vam trobar una maleta misteriosa amb documents molt antics que ens donava moltes pistes per descobrir els espais i el funcionament de les màquines.

Després vam anar a un laboratori i durant una estona ens vam esdevenir científics. Vam fem uns experiments per comprovar com es congela l’aigua, quins objectes hi suren, quins s’enfonsen i com s’evapora. Així vam descobrir les seves propietats.

Vam tenir molta sort aquell dia perquè no va ploure i fins i tot vam poder jugar a l’exterior de les instal·lacions durant una estoneta. Ens ho vam passar molt bé!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>