Projecte “Eines i màquines” 2n

Al llarg d’aquest trimestre els nens i nenes de la classe Venus de 2n hem treballat el projecte sobre les eines i les màquines.

Hem vist què és una eina, una màquina-eina, una màquina simple i una màquina composta, la seva evolució, com es construeixen les màquines… Hem gaudit realitzant els nostres invents en grups de treball i hem cercat informació sobre inventores de serveis i utensilis com el wifi, el GPS i el bluetooth; el llibre digital, el rentavaixelles, el netejaparabrises, l’envasat al buit i el líquid corrector (Liquid Paper. Conegut com Tipp-Ex).

També hem tingut l’oportunitat de visitar una deixalleria mòbil que ens ha permés aprendre que a l’hora de desfer-nos de la brossa no tot s’hi val.

Finalment també hem pogut gaudir d’un vídeo familiar explicat per una alumna de la classe que ens ha deixat endinsar en les eines i màquines d’una cuina professional i d’una consulta de fisioteràpia.

Aquí us deixem un vídeo per gaudir-lo amb els vostres fills i filles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>