SECTORS ECONÒMICS

Durant el tercer trimestre hem treballat els sectors econòmics. Hem fet treballs d’aula i els hem ampliat amb visites de diferents famílies que ens explicaven el sector econòmic al qual corresponen.

Amb els pares de la Tanit Espinal, vam comprendre d’on surten els materials necessaris per crear joies. Vam fer les nostres pròpies joies amb les eines i els materials que normalment s’utilitzen. Ara tenim unes joies molt boniques!

Amb el pare de la Jana Parés, vam entendre com es fan les hamburgueses vegetarianes. Vam poder manipular les diferents llegums i premsar la pasta amb la màquina per a crear hamburgueses. Eres totes delicioses!

Amb els pares de l’Arnau i l’Adrià Turon i la mare d’en Fèlix Serra vam entendre varis conceptes d’arquitectura. Hem tingut la oportunitat de crear formes diferents amb escuradents i boletes de llaminadures; fer la nostra pròpia maqueta d’una plaça imaginària i participar en un joc de taula divertidíssim d’urbanisme. Ara ja tenim apresos tots aquests conceptes!

Amb la mare d’en Martí de Luz, en Valentí i la Mònica, hem entès la importància dels serveis de psicopedagogia i ens hem posat a la pell d’una persona cega. Hem pogut tocar un gos pigall i veure com es comporta per ajudar al seu amo.

Moltes gràcies a tots per haver participat tant activament en els tallers, haver-nos mostrat les vostres feines i així entendre millor encara, les característiques dels sectors econòmics.

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>