BENVINGUTS

BENVINGUTS AL CURS 2020-2021

 

Serà un curs ple de reptes que entre tots i totes superarem! Molt bona entrada al nou curs per a tothom!

 

 

Equip docent 2020-2021

Benvolgudes famílies,

Aquest any no ens podem fer la foto de l’equip docent sense treure’ns la mascareta. Per assegurar-nos que complim amb el protocol, us hem preparat aquest mural amb totes i tots els mestres i treballadors/-es de l’escola.

 

Tornem a l’escola el 14 de setembre!

Benvolgudes famílies,
En primer lloc, esperem que estigueu bé de salut. Tot l’equip Àgora ja està a punt per iniciar el nou curs 20-21, un curs molt diferent i especial.El dia 14 de setembre tornarem a les aules amb un somriure i molts desitjos i objectius. Per dur a terme aquest gran repte necessitem la col·laboració i la comprensió de tots i totes, respectant les mesures i instruccions dels Departaments de Salut i Educació.Entre tots i totes aconseguirem que el 20-21 sigui un gran curs, tot i les dificultats que vagin sorgint pel camí.Aquí teniu la informació dels nous horaris i portes d’entrada i sortida.… Llegeix més»

Gianni Rodari

Pel tercer trimestre us teníem preparada a la biblioteca una exposició commemorativa del centenari del naixement de Gianni Rodari. Com que això no és possible, us hem creat una pàgina virtual per conèixer més i participar en activitats al voltant d’aquest escriptor.
Visita-la a: Llegeix més»