Pàgina mare de les pàgines d’inici

LAB 3-6

Aquest curs hem iniciat un nou espai de ciència adreçat a educació infantil on els alumnes poden experimentar, descobrir, observar, fer hipòtesis  a partir de diferents propostes d’aprenentatge i experimentació.

Carnaval 2019

Els alumnes de la nostra escola el divendres van celebrar el carnaval fent una petita rua al voltant de l’escola mostram  les nostres disfresses. Els alumnes més grans acompanyaneven als petits, els pardrins al fillols i així tots junts van gaudir d’una dia molt divertit.

A continuació us deixem una petita mostra.

ARRIBA EL CARNESTOLTES

 

El divendres passat va venir el Carnestoltes a l’escola. Entre música i balls ens va donar la primera consigna per avui dilluns: venir amb la cara pintada! Aquí us deixem una mostra de com ho vam passar de bé, del nostre Carnestoltes i d’un avís final: ALERTA AMB LA CONSIGNA NOVA PER CADA DIA!!

Busquem instruments de percussió per l’escola

Avui l’alumnat de P3 i de 6è han buscat instruments de percussió que s’havien amagat per l’escola amb unes missions: fer una fotografia de l’instrument i editar aquestes fotografies.
Finalment han editat unes fotografies xulíssimes.
Aquí us deixem una petita mostra.

Dia de la Pau

Avui hem celebrat el dia de la Pau i la No Violència Escolar. Les darreres setmanes hem estat treballant des de P3 fins a 6è dues cançons: El món seria més feliç i Swing de la Pau.… Llegeix més»