TORNADA A L’ESCOLA

Dilluns, 14 de setembre de 2020, tornem a l’escola!

Properament rebreu circular informativa de com ens retrobarem!

Aprofitem aquests últims dies de gaudi en família!

Fins aviat!

ENTREGA DE LES ORLES ’20

El dijous 25 i el divendres 26 de juny en grups reduïts i en franges horàries diferents vam poder fer l’entrega d’orles d’aquesta gran promoció, gran en nombre i gran en cor.

Mascareta, mans i distància van ser els tres criteris imprescindibles per poder fer la festa a banda de la presa de temperatura a l’entrada del recinte. Ho vam fer a l’aire lliure i fou una festa entrayable i molt emotiva.

GRUP DE 6A

1/2 GRUP DE 6B

1/2 GRUP DE 6B i LINK A L’ÀLBUM

CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA – VERSIÓ CONFINAMENT

ELS ALUMNES FINALISTES DEL CERTAMEN EN LECTURA EN VEU ALTA D’AQUEST CURS HAN PARTICIPAT EN LA VERSIÓ “EN CONFINAMENT”. ÉS DE TIPUS PARTICIPATIU I ES FA PRINCIPALMENT A TRAVÉS DE LES XARXES SOCIALS. SI CLIQUEU SOBRE LA IMATGE PODREU VISITAR EL CANAL YOUTUBE DEL CERTAMEN I PODREU VEURE ELS VÍDEOS DELS VOSTRES COMPANYS/ES I EL BÉ QUE HO FAN! MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES ELS PARTICIPANTS I A LES SEVES FAMÍLIES PER LA SEVA COL·LABORACIÓ.

SANT JORDI 2020

Hola a tots i totes!

Gràcies a totes les famílies per participar al concurs de Sant Jordi enviant-nos les vostres fotografies. La veritat és que ens hem quedat molt bocabadats amb la vostra imaginació i creativitat i hem vist que no heu desaprofitat el dia de Sant Jordi tot i estar confinats i confinades!

Us deixem a continuació, un vídeo que recull les fotografies que ens heu fet arribar.