TALLER DE CINEMA A CICLE INICIAL

Al taller de cinema estem aprenent moltes coses. Hem fet un flipbook, que és com un llibre petit que conté una sèrie d’imatges que varien gradualment d’una pàgina a la següent, perquè, quan les pàgines es passen ràpidament, sembli que les imatges estan en moviment.

Aquest invent es va crear al 1898 per Henry William Short, i gràcies a això, es van fer les primeres pel·lícules animades, les quals tenien un mecanisme similar.

També hem creat el nostre propi “Traumàtrop”, també conegut com a “Meravella giratòria”, una joguina creada per John Ayton  el 1824, que reprodueix el moviment mitjançat dues imatges que quan les gires ràpidament crea la il·lusió òptica de que estan juntes. Mireu el vídeo! Sembla que la papallona està dins del pot de vidre! Increïble!

A més a més, també fem molts jocs teatrals, per tal d’ajudar al desenvolupament de l’expressió i el llenguatge verbal i no verbal, a estimular la capacitat de memòria, l’agilitat mental, el parlar en públic, el modelatge i projecció de la veu, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>