SORTIDA de 3r al MUSEU DE L’AIGUA

Aquesta setmana l’ alumnat de 3r hem visitat el Museu de l’aigua iniciant així el projecte trimestral.

 

 

En primer lloc, hem anat a recollir una mostra d’aigua del canal de Seròs.

A continuació, ja a dins del Museu, hem comparat l’aigua de l’aixeta i la del canal. La majoria hem coincidit en què l’ aigua recollida, tenia petites partícules i que feia una olor una mica diferent.

Després hem analitzat el pH de l’aigua. Hem après que el pH mesura l’acidesa de l’aigua i que per tal que sigui apte per al regadiu i consum humà ha d’estar a 7. L’aigua del canal, estava entre els paràmetres i seria adient per al consum humà si fos prèviament tractada. També vam observar que el pH del vinagre és de 4 i el del lleixiu és d’11 o 12.

També hem fet un filtre de sorra i cotó, que ha estat útil per separar  les partícules més grans de l’aigua però no per evitar algunes mescles com l’aigua amb pintura o sabó.

Per acabar hem pogut admirar l’exposició d’aigües del món que hi ha al Museu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>