Treballem les matemàtiques amb Matific

Els nens i nenes de primària hem començat a treballar les matemàtiques amb la plataforma Matific, i ho farem durant tot el curs. És una manera diferent d’ensenyar i practicar les matemàtiques a l’aula a través del joc.

Però, què és exactament Matific?

Matific és una aplicació que ha obtingut diferents premis i que presenta centenars de jocs molt divertits d’habilitats matemàtiques des de parvulari a sisè.

Amb una sòlida formació pedagògica i per mitjà d’interaccions lúdiques, Matific s’ha dissenyat no només per reduir la por a les matemàtiques dels infants, sinó per millorar també els resultats matemàtics, garantint així que el vostre infant pugui dominar els temes necessaris, des de la suma i la divisió llarga fins a les fraccions i l’estadística de nivell elemental.

Totalment adaptat al pla d’estudis nacional de matemàtiques, Matific pot augmentar el rendiment dels alumnes i és perfecte per a l’ensenyament a la llar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>