Jornada Portes Obertes

Degut a la situació excepcional que estem vivint, la Jornada de Portes Obertes programada a la nostra escola pel dia 19 de març, ha quedat anul·lada.

Amb l’objectiu de donar conèixer el nostre centre i el seu projecte, a totes aquelles famílies que estiguin interessades, us oferim la següent informació:

En primer lloc, un VÍDEO que explica el nostre Projecte Educatiu, la línia metodològica del centre i informació específica de l’etapa d’educació infantil, entre d’altres.  Al final d’aquest mateix article, trobareu un enllaç en pdf del video, per si desitjeu llegir-lo més detingudament.

Hem ampliat la informació, que inicialment recollia aquesta presentació, per tal que pugui ser el més completa i clarificadora possible, davant la impossibilitat d’explicar-ho en una xerrada.

En segon lloc, us presentem uns MICRO VÍDEOS (d’una durada aproximada de dos minuts) on podreu veure els tallers que els infants de P3, P4 i P5 duen a terme cada matí a l’escola. 

 

                                     

Creiem que amb aquests documents us podreu fer una bona idea de què fem i com treballem a l’escola Els Pinetons.

Finalment, també us recomanem que feu una bona ullada a:

  • A l’apartat de Documents, a Projectes d’escola.  Hi trobareu l’explicació d’alguns dels Projectes Identitaris del centre.
  • Als blocs de cada cicle (a la barra lateral dreta). En aquest apartat veureu els treballs específics de cada cicle.

Sobre les dates i procés de preinscripció us mantindrem puntualment informats a través de la web, a mida que anem rebent indicacions i ordres per part del Departament d’Educació. Davant la incertesa del moment,  hem d’estar pendents de l’actualitat a cada moment.

Davant qualsevol dubte sobre el nostre projecte o el procés de preinscripció, no dubteu a escriure’ns un correu electrònic a l’escola a8044521@xtec.cat.

Aquí podeu veure la presentació en format PDF, així podreu llegir detingudament la informació.

  Presentació Escola Els Pinetons

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>