Recepta: torró de xocolata blanca i negra

Els infants de P3 van fer aquesta recepta i estaven molt emocionats fent de cuiners.
1- Van trossejar la xocolata blanca i després la negra (2 rajoles de cadascuna). Van observar que estava dura, forta. Costava una mica de trencar.
2- Es va escalfar la xocolata fins a fondre-la (la calor la va estovar). Van observar els canvis de la xocolata amb els canvis de temperatura.
3- A la xocolata blanca desfeta li vam barrejar cereals d’arròs. A la negra li van barrejar ametlles, la classe de les papallones i avellanes la classe dels conills.
Vàrem remenar bé amb una cullera fins a fer una barreja homogènia. La vam abocar en safates i la vam deixar refredar.
4- Un cop la barreja estava freda i dura com una rajola de xocolata farcida, la vam trossejar i vam repartir un tros de cada xocolata per a cada infant i els vam embossar per a prendre a casa. Van tastar els trossos sobrers. Els va encantar! En volien més.