ENTREVISTA A JOAN ROVIRA (5è)

Els alumnes de 5è estem treballant la figura de “JOAN ROVIRA” com a personatge important de les Terres de l’Ebre i el passat dijous 4 de maig vam tenir el privilegi de fer-li una entrevista.

L’entrevista és una part del projecte de l’assignatura de Medi. Teniem 41 preguntes que (organitzades en 4 blocs), vam anar responent buscant la informació a diferents llocs web però no les vam poder contestar totes.

Davant d’aquesta situació i gràcies a la família de Roger Gallego vam poder concertar una entrevista a Joan Rovira. Els alumnes de l’escola que vam anar vam ser Bàrbara Llambrich i Roger Gallego (ja que una altra alumna del grup de treball no va poder venir). També ens va acompanyar el nostre mestre Jesús Folch.

Durant quasi una hora i mitja vam poder parlar i comentar les preguntes que teniem preparades i també les que van anar sorgint. L’entrevista va anar molt i molt bé. El cantant de Camarles és de tracte molt proper, simpàtic i molt atent amb tots els que vam anar a fer l’entrevista.

Li hem de donar les gràcies i ell ens va regalar el seu CD: Encara tenim temps i ens va signar un autògraf per a cada alumne de classe.

Us deixem tot seguit unes quantes fotografies i l’enllaç de la seua pàgina web per si voleu sentir la seua música.

www.joanroviramusic.com

Joan rovira (5è) on PhotoPeach

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>