“Els bons amics”: taller d’emocions a P5

Aquest taller consisteix primerament en la visualització del conte “Els bons amics”. La història es molt clara i entenedora, al igual que el títol. Amb la història del conte es pretén que els alumnes tinguin clar que :
– ens hem d’ajudar els uns als altres.
– pensar amb els altres (empatía).
– analitzar la situació personal de cadascú i actuar.
– valorar les coses i les amistats.
– estimar-nos els uns als altres.
– …
Aquests objectius ens els plantegem i treballem dia a dia i el que es pretén és aconseguir-los, polir-los amb aquest treball i la participació de les famílies.
La segona part de l’activitat és establir una conversa en grup i que ens expliquin com s’han sentit després de la visualització del conte.
A més, han de relacionar el seu estat amb el color que representa la emoció. Per això, tal i como podeu veure a les fotos hi ha globus grocs (alegria), rojos (tristeza o ràbia) i verd (tranquilitat), cada nen/a explica el seu estat i el perquè i a continuació dibuixa la cara de l’emoció escollida al globus.
Finalment gaudim dels bons amics fent gresca i ballant amb la cançó que ells decideixen !!!
Gràcies als alumnes per fer-ne aquestes tardes tant divertides.

Els bons amics P5 1ª part on PhotoPeach

Els bons amics P5 2ª part on PhotoPeach

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>