webs, contes i tasques als blogs d’aula

Us fem una nova entrega de webs, jocs, contes i recursos molt diversos per a fer en família aquests dies de confinament. Esperem que us siguin ben útils.

NOVES TASQUES : Trobareu noves tasques a fer als blogs de cada curs. Recordeu que hi accediu fàcilment des del menú de la web de l’escola.

Joc per fer en família. Haureu de superar una sèrie de reptes motrius per aconseguir arribar a la meta. Tots els reptes es poden fer a casa. Què espereu per jugar-hi?

 

Propostes divertides per fer a casa #joemquedoacasa

El IOGA PER INFANTS

wodb amb números  o formes què tries?

101 Idees per fer joguines amb capses de cartró

25 recursos educatius ‘on line’ per descobrir durant el confinament

‘Mussol i el coronavirus’  El conte per a infants (i no tan infants) per a entendre el coronavirus 2019. El conte aborda dubtes bàsics per a entendre què és el coronavirus, d’on sorgeix el seu nom o com es contagia. (Wilaweb 22.03.2020)

‘La Rosa contra els virus’. Per explicar als fills i filles què són els virus i per què és necessària l’actual situació de confinament . L’equip de la psicòloga Mercedes Bermejo s’ha posat a treballar intensament per poder publicar el conte, que pot ajudar molt a les famílies. És un recurs gratuït i té versió en castellà i en català gràcies a la col·laboració del COPM i del COPC.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>