El nostre hort, quina sort

Quina il·lusió poder gaudir de l’espai de l’hort i, més, quan hi podem col·laborar i treballar. Però, què hem fet des de cicle superior aquest curs? 

Els nens i nenes vam plantar una magnífica olivera, donació feta per la família de la Cèlia Rodríguez. A més, en Manel ens va ajudar a plantar-la i ens va explicar alguna de les seves peculiaritats. Sabeu que l’olivera, tot i ser un cultiu típic del nostre país, prové de Mesopotàmia i que l’obtenció de l’oli d’oliva es remunta al paleolític i neolític? Sabeu que és un arbre de creixement lent i que poden viure centenars d’anys? Quin munt de coses interessants! 

Ara bé, no s’acaba aquí la cosa, ja que vam instal·lar el reg gota a gota amb l’ajuda de l’Enric i en Guillem i, també, vam començar a fer el nostre propi planter de tomaqueres a l’aula. Per tant, esperem que creixin per, així, poder trasplantar-les a l’hort i poder gaudir dels seus fruits. 

Quina sort tenir aquest gran espai de natura i aprenentatge!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>