Mestres formant mestres 2

Avui hem fet la segona sessió de treball, i ens hem centrat en les propostes de la casa LEGO: LEGO wedo per als alumnes d’inicial i LEGO Maindstorm per a cicle mitjà i superior.

Hem conegut un robotet fet tot de peces de LEGO. L’objectiu ha estat acabar de construir un robot-explorador (podia haver estat crear un model de cap-gros i transformar-lo amb una granota dins una unitat de ciències, o construir un helicòpter..). Després l’hem programat per tal que es mogués cinc rajoles.Tot això amb un bon treball en equip, fent cadascú el seu rol.

A l’altra aula hem vist un robot més sofisticat, ara calia controlar molts més paràmetres!  Aquest últim, l’hem programat als portàtils i li hem “passat” el programa (els blocs de codi també) per cable o bé per bluetooth.Calia anar 50 cm endavant i tornar al punt d’origen.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>