Jornada vitivinícola: Gestió de l’oxigen. El clima i la seva influència.(9/03/2020)

A l’Escola d’Espiells iniciem un cicle de tres jornades en col·laboració amb  VITIVIN que tractaran diferents temes d’interès tècnic enològic, vitícola, màrqueting, comunicació, i, en definitiva, de negoci.

Experiències, casos d’èxit, projectes o masterclass a càrrec de ponents i empreses de primer nivell.

En concret aquesta jornada comptarà amb la col·laboració de dos referents com  VITEC ABADIA RETUERTA.

Es tractaran dos temes:

      • Gestió de l’oxigen en l’elaboració i l’embotellat.
      • Canvi climàtic i la seva influència. Aigua i temperatura, malalties, diferents varietats i elaboració.

Tot això combinat amb un tast de productes d’ABADIA RETUERTA al final de la jornada. 5 vins experimentals de la “Winemakers Collection” WMC.

Cartell informatiu de la jornada

Formulari

(aquesta jornada és gratuïta)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>