Jornada Tècnica en línia (11 / 02/ 21): Petjada de carboni al sector vitivinícola i del packaging enològic

La petjada de carboni és l’indicador de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH) associades al cicle
de vida d’un producte, servei o organització.

Pel que fa al sector vitivinícola: què es pot fer? Existeixen estàndards de càlcul? Existeixen experiències al respecte al panorama vitivinícola actual? Una reducció de la  petjada de carboni té implicacions sobre els costos?L’envasat dels productes vitícoles hi té un pes important?

L’objectiu d’aquesta jornada tècnica és la de respondre a aquests dubtes, oferir eines pràctiques al sector tot
abordant un tema fonamental del futur  immediat que és l’aposta ferma per l’elaboració de productes vitivinícoles
més sostenibles.

  •                          

11/2/2021   

1 11-13 h

Les persones inscrites a la jornada, rebreu dies previs a la jornada  l’enllaç d’accés a la sessió online.

Trobareu més informació en la web següent:  RURALCAT

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>