Curs anàlisi sensorial sector licors. Modalitat presencial. 16, 23 i 30 de novembre de 2021

Dins de la gran família de les begudes espirituoses, el sector dels licors sempre ha estat molt popular a casa nostra. Les possibilitats d’elaboració són múltiples amb una gran varietat de productes disponibles al mercat.

És per això que l’escola ofereix la Primera oferta formativa presencial en matèria d’anàlisi sensorial (tast) del sector licors des d’un punt de vista professional.

L’objectiu d’aquest curs és analitzar de manera pràctica les característiques organolèptiques del principals grups de licors tot tastant  productes finals, comentar el seu procés d’elaboració, origen, història i evolució dins del mercat, i estudiar les possibles oportunitats de mercat futures.

  •                                        

HI HA HAGUT UNA MODIFICACIÓ DE LES DATES que ens permet AMPLIAR el Termini d’inscripció fins el dia 9 / 11 / 2021

            Les NOVES DATES del curs són: 16, 23 i 30 de novembre de 2021

  12 hores 

32 €

 

ARTICLE RURALCAT:

Nou curs sobre l’anàlisi sensorials dels licors per identificar oportunitats
de futur en el sector de les begudes espirituoses

 

 

Important:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>