Dins de la gran família de les begudes espirituoses, el sector dels licors sempre ha estat molt popular a casa nostra. Les possibilitats d’elaboració són múltiples amb una gran varietat de productes disponibles al mercat.
És per això que l’escola ofereix la Primera oferta formativa presencial en matèria d’anàlisi sensorial (tast) del sector licors des d’un punt de vista professional.
L’objectiu d’aquest curs és analitzar de manera pràctica les característiques organolèptiques del principals grups de licors tot tastant productes finals, comentar el seu procés d’elaboració, origen, història i evolució dins del mercat, i estudiar les possibles oportunitats de mercat futures.
HI HA HAGUT UNA MODIFICACIÓ DE LES DATES que ens permet AMPLIAR el Termini d’inscripció fins el dia 9 / 11 / 2021
Les NOVES DATES del curs són: 16, 23 i 30 de novembre de 2021
12 hores
ARTICLE RURALCAT:
Nou curs sobre l’anàlisi sensorials dels licors per identificar oportunitats
de futur en el sector de les begudes espirituoses
Important:
- Mascareta obligatòria i declaració responsable
- La realització de les sessions presencials al calendari del curs, queda condicionada a les mesures establertes en matèria de salut pública per la COVID-19.