Els alumnes d’Educació Infantil es van posar mans a la massa per fer els panellets que es van menjar a la festa de la castanyada després de fer les danses. Van passar un matí ben entretinguts, on més d’un va tenir la temptació de llepar-se els dits per provar la massa. A més, van compartir una estona molt dolça amb les famílies. Aquí us deixem la recepta per si alguna família es vol animar a fer-la a casa:
Ingredients:
Dues patates bullides 1/2 Kg de sucre 1 Kg de farina d’ametlla. I tot el que es vulgui per arrebossar: coco, xocolata, pinyons, cirera…
Preparació:
Fem una pasta lligant la patata, el sucre i la farina d’ametlla. Amb aquesta pasta fem boletes, que es poden arrebossar amb el coco, amb xocolata, amb cirera o amb pinyons. Famílies! Sobretot no oblideu dir la fórmula màgica: TICO – TICO – TICO – TET, ja tenim un panellet! Posem les boletes uns 20 minuts al forn i BONA CASTANYADA!!!!!