Disposem d’un servei de catering i compta amb 5 monitores.
És utilitzat per tot l’alumnat i és considerat un espai on es treballen els hàbits d’autonomia, d’higiene, d’alimentació.
És un servei subvencionat pel Consell Comarcal.
Horari de 13h a 15h:
-De 13h a 14h dinar
– De 14h a 15h esbarjo.
Els objectius bàsics d’aquest servei, sempre tenint en compte les capacitats dels alumnes, seran amb caràcter general els següents:
- Acceptar una alimentació variada i equilibrada.
- Progressar en l’adquisició i pràctica d’hàbits de taula socialment acceptables; tant abans, com al llarg o després dels àpats.
- Utilitzar els estris de menjar de forma cada cop més eficaç i/o autònoma possible.
- Participar, en la mesura del possible, de la dinàmica del menjador: col·laborar en parar o desparar taula, ordenar taules i cadires, recollir plats i coberts…
- Saber esperar.
Es respecten als creients de totes les religions.